fbpx

Sådan foregår det

Du får helt automatisk de bedste og billigste tilbud fra bank og kreditforening, hver gang du kan spare penge.

Hvorfor nøjes med tilbud fra tre banker, når du overvejer at skifte pengeinstitut? Pengeprofilen er en ny, gratis service, som sikrer dig, at du altid har de bedste tilbud på dine lån og bankforretninger fra et bredt udvalg af banker og kreditforeninger.

[

Lad de bedste og billigste lån komme til dig

Du opretter en profil på Pengeprofilen med dine økonomiske oplysninger, blandt andet din familiesammensætning, dine lån og dine aktiver. Kort sagt: De samme informationer, som du skal medbringe, når du er til møde i banken.

[

Få automatisk besked når der er penge at spare

Din profil er tilgængelig i en anonymiseret form og søgbar for vores samarbejdspartnere.

Hvis en bank, kreditforening eller et forsikringsselskab har et bedre eller billigere tilbud, end det du har i dag, vil de nu sende dig tilbud målrettet på, at forbedre din økonomi.

[

Skift bank. Spar penge og få bedre vilkår

Du kan på baggrund af tilbuddet nu vælge at gå i dialog med banken for at spare penge. Først her får tilbudsgiveren adgang til dine kontaktinformationer. Herfra bliver du kontaktet af tilbudsgiveren med det helt konkrete tilbud, så I kan aftale overflytning mv.

Er du ikke interesseret, skal du ikke gøre mere, og du forbliver anonym. Valget er 100% dit eget.

I jagten på den bedste bank kan det være en hjælp at sammenligne bankernes priser på Pengepriser.dk, som Finansrådet og Forbrugerrådet står bag.

Der findes også online services, som du kan sende dine økonomiske oplysninger til, hvorefter du modtager tilbud fra op til tre banker.
Men giver det et fyldestgørende billede af dine muligheder?

”Det er vi ikke sikre på, og derfor har vi udviklet Pengeprofilen,” siger Michael Bak, som er idémanden bag det ny, gratis online værktøj.

”For hvad nu, hvis det er bank nr. fire, fem eller seks, som har det bedste tilbud? Eller hvis én af bankerne sænker sin rente om en måned? Det får du aldrig besked om, hvis ikke du selv er aktiv og med jævne mellemrum efterspørger tre nye tilbud,” forklarer Michael Bak.

Hvad er baggrunden for Pengeprofilen?

Det vender forkert, at kunderne må jagte de bedste tilbud på lån og forsikringer. Med Pengeprofilen bliver det banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber, som må byde sig til for at få fat i nye, gode kunder.

Ved at indtaste dine økonomiske oplysninger på Pengeprofilen får du automatisk og helt gratis besked, når en bank, kreditforening eller forsikringsselskab kan tilbyde en bedre eller billigere løsning, end den du har i dag.

Kan banker/ kreditforeninger/ forsikringsselskaber se mine oplysninger?

Selskaberne kan ikke se dine personlige oplysninger, såsom navn, mail, præcise adresse mv. De har kun adgang til at søge på forhold som postnummer, aldersgruppe og økonomiske forhold (aktiver, passiver, gældsfaktor mv.). Du er altså helt anonym, indtil du accepterer et givent tilbud.

Er det sikkert at bruge Pengeprofilen?

Pengeprofilen overholder naturligvis alle lovkrav, også EU’s nyeste persondataforordning, og alle data opbevares på en sikker, krypteret server.

Får jeg kun ét tilbud?

Du kan sagtens få flere tilbud ad gangen, og din profil er altid tilgængelig for bedre tilbud. Det eneste du skal gøre er, at holde din profil opdateret.

Hvor lang tid kan jeg forvente, at der går, før jeg får et tilbud?

Det er svært at sige, for det kommer an på, hvor gode vilkår du har i dag. Måske har du allerede den billigste løsning, men så kan det være, at en bank på et tidspunkt ændrer vilkår, sænker sin rente eller sine gebyrer. Først når en bank har et tilbud, der er bedre end det du har i dag, bliver du kontaktet af Pengeprofilen.

Hvorfor kan jeg ikke bare gå ned i min bank?

Måske er din egen bank ikke interesseret i at give dig et bedre tilbud, end det du allerede har, og det kan være svært at gennemskue, hvilken bank der vil.

Samtidig føler mange sig beklemte og usikre, når de er til møde i banken, fordi de ikke altid forstår, hvad der bliver sagt eller ved, hvad de kan kræve og hvordan.

Det kan også være, at banken ikke kan give dig et bedre tilbud i dag, men at de kan senere – og det opdager du ikke, fordi du er gået videre til næste pengeinstitut.

I stedet for at rende rundt fra bank til bank kan du oprette dig på Pengeprofilen i ro og mag derhjemme og dermed altid være tilgængelig for alle banker, der har tilbud, som er bedre eller billigere end det, du har i dag.

Risikerer jeg at blive spammet med tilbud?

Du bliver kun kontaktet, hvis et selskab kan give et bedre eller billigere tilbud end det, du har i dag. Du dukker ikke op i en søgning, hvis ikke selskabet kan matche din nuværende aftale.

Selv når en bank har et bedre tilbud, går kontakten igennem Pengeprofilen. Først når du har taget stilling til tilbuddet og sagt ja til at høre mere, får banken/kreditforeningen mulighed for at kontakte dig direkte med et helt konkret tilbud.