Har du styr på, hvornår det bedst betaler sig at omlægge dit realkreditlån?

PengeProfilen overvåger dit realkreditlån 24/7. Følg med i udviklingen på din profil og få besked, når du med fordel kan konvertere. Vores service er 100 % gratis og uvildig.

Opret en gratis profil nu

E-mail ved omlægningsmulighed

SMS ved omlægningsmulighed

Daglig overvågning af konverteringsmulighed

Sæt selv dine egne konverteringsønsker

Få hjælp til at finde de rigtige konverteringskrav

Underordnet hvilken kreditforening du er i

Altid opdateret værdi af din bolig

Ubegrænset antal lån til overvågning

Dine fordele med vores realkreditovervågning

Indstilling af individuelle konverteringskrav

Vi overvåger realkreditlånet ud fra dine individuelle kriterier for, hvornår du er interesseret i at omlægge lånet.

Læs mere

Få en præcis konsekvensberegning

Du får en overskuelig beregning over ændringer i bl.a. ydelse og restgæld, så du nemt ser konsekvenserne ved konvertering.

Læs mere

Notifikation ved konverteringsmulighed

Vi giver dig automatisk besked, når der er mulighed for at omlægge dit lån ud fra dine kriterier.

Læs mere

Følg trends og kursudvikling

Vær altid opdateret på kursudviklingen for de forskellige obligationstyper og vælg selv, hvilket realkreditinstitut du ser udviklingen for.

Kommer snart - Læs mere

Indstilling af individuelle konverteringskrav

Uvildig overvågning på baggrund af dine kriterier

Har du selv ønsker til, hvornår en låneomlægning er attraktiv for dig?

Du har mulighed for at opsætte dine egne kriterier for, hvornår du synes, det økonomisk er mest attraktivt for dig at konvertere dit realkreditlån – både ift. op- og nedkonvertering.

Vi hjælper også gerne med at opsætte kriterierne, hvis du ønsker det.

Samtidig viser vi konsekvensen af dine valgte kriterier, så du nemt kan sammenligne de økonomiske ændringer ved låneomlægning.

img

Få en præcis konsekvensberegning

Se nemt konsekvenserne ved omlægning af lånet

img

Vi giver dig et præcist 1:1-sammenligningsgrundlag med dine nuværende vilkår.

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over de økonomiske konsekvenser ved omlægning af lånet og vurdere, om tidspunktet er det rigtige for dig.

Du har mulighed for selv at justere løbetiden for et eventuelt nyt lån og se, hvordan ydelse og restgæld ændrer sig derefter.

Notifikation ved konverteringsmulighed

Få besked ved mulighed for omlægning

Med vores realkreditovervågning behøver du ikke længere være nervøs for, du ikke når at konvertere dit lån i tide.

Vi giver dig automatisk besked, når en konverteringsmulighed opstår ud fra dine kriterier. Så kan du hurtigt kontakte din bank for at igangsætte låneomlægningen.

Samtidig giver vi bankerne og realkreditinstitutterne besked om, at du nu med fordel kan konvertere, og de kan komme direkte til dig med de bedste tilbud på omlægning af realkreditlånet, hvis de mener, de kan tilbyde dig bedre vilkår, end du har i dag. Så kan du altid vælge de allerbedste vilkår.

img

Følg trends og kursudvikling - kommer snart

Bliv opdateret på markedets udvikling

img

For de fleste er det svært og uoverskueligt at holde styr på, i hvilken retning markedet for realkreditlån bevæger sig.

Kurser og renter på lån ændrer sig løbende, og det er netop udviklingen af disse, der har betydning for, hvornår det bedst betaler sig at omlægge sit lån.

Med vores realkreditovervågning får du et altid helt opdateret overblik over kursudviklingen for de forskellige obligationstyper, da vi dagligt opdaterer kurserne.

Andre fordele med PengeProfilen

Optimer din økonomi uden at løfte en finger

  • Få en profil med det fulde overblik over hele din privatøkonomi, der løbende opdateres. Del din profil med dem, du ønsker - fx din bankrådgiver.

  • Lad bankerne byde ind på din privatøkonomi og modtag tilbud, hvis nogen kan give dig bedre vilkår.

  • Hav altid styr på, hvor meget din bolig er værd her og nu.

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at have en bruger hos jer?

Det koster ikke noget at have en bruger på PengeProfilen, det er helt gratis. I stedet tjener penge ved at modtage provision fra vores samarbejdspartnere, hvis en kunde vælger at skifte – fx bank - på baggrund af et tilbud modtaget via PengeProfilen. Det er derfor 100 % gratis for alle private brugere at være oprettet hos os.

Hvem samarbejder I med?

Pt. har vi aftaler med 9 banker, som bruger PengeProfilen til at afgive tilbud, og vi arbejder løbende på, at endnu flere banker bliver tilknyttet platformen. De banker, som lige nu benytter PengeProfilen, er: - Sydbank, Sparekassen Djursland, Djurslands Bank, Middelfart Sparekasse, Danske Andelskassers Bank, Totalbanken, Arbejdernes Landsbank, Fynske Bank og Skjern Bank. Derudover samarbejder vi med Ensure Pensionsmæglere, Lendo og BoFinans.

Hvem kan se min profil?

Når din bruger er helt færdig, bliver din profil i anonym form søgbar over for vores samarbejdspartnere (banker, realkreditinstitutter og pensionsmæglere). De kan så give dig tilbud på dine økonomiske forhold – men kun, hvis de kan give dig bedre vilkår, end du allerede har i forvejen. Du er derfor helt anonym over for alle samarbejdspartnere på vores platform, indtil du selv accepterer andet – også over for din nuværende bank.

Er min data sikker hos jer?

Vi samarbejder med en række danske banker. EU’s GDPR-regler kræver derfor, at vi har et fælles dataansvar, hvilket sikrer brugere af PengeProfilen garanti for samme sikkerhedskrav, som bankerne er underlagt. Vi er desuden underlagt Datatilsynet og overholder Finanstilsynets bekendtgørelser for udbydere af betalingsinitierings- og kontooplysningstjenester. Vi er godkendt til at tilbyde login via NemID, og Datatilsynet stiller derfor strenge krav til platformens opbevaring, brug og kryptering af personlige oplysninger.

Kontakt os

Pengeprofilen A/SOddervej 157A8270 Højbjerg

Tlf. 38 42 22 52

kontakt@pengeprofilen.dk

CVR-nr 37902136

Vores vision

Vi er en fintech virksomhed der, gennem en brugervenlig digital platform, hjælper med at finde det perfekte match mellem finansiel virksomhed (i første omgang banker) og kunde, for derved at sikre kunden bedst mulige vilkår.

Vores vision er derfor at skabe de bedste betingelser for såvel kunde som bank og derved give begge parter optimalt udbytte af platformens unikke muligheder – sikkert og anonymt.