Presse

Er du er journalist og har spørgsmål eller ønsker en kommentar fra PengeProfilen, er du altid velkommen til at kontakte IT- & Udviklingschef Kristoffer Møller på tlf. 38 42 22 52 eller mail kbm@pengeprofilen.dk

article-img
5. november 2021, Finanswatch

Fintech-virksomhed henter ny salgs- og kundechef hos Nykredit

PengeProfilen har ansat Emko Lulic som ny salgs- og kundechef. Lulic afløser Henrik Kragh-Madsen, som fremover vil fungere som konsulent på Sjælland.

Læs artikel
article-img
10. august 2021, Erhvervsliv Aarhus

Portræt: Michael Bak har ikke altid været dus med et budget

Nu har han udviklet en regnemotor, som bankerne vil købe.

Læs artikel
article-img
20. februar 2021, Jyllands-Posten

Milliardbesparelse i udsigt for bankerne: Nordea, Nykredit og Sydbank er allerede med

PengeProfilen er en ung virksomhed, som satser på at revolutionere finanssektoren. Bestyrelsesformanden har tidligere sat store aftryk i telesektoren.

Læs artikel
article-img
2. juni 2020, Finansforbundet

Fintech hjælper banker med at kapre nye kunder

PengeProfilen, der er stiftet af Michael Bak, er i gang med at opbygge en digital platform, der vil kunne skærpe konkurrencen i den danske finanssektor.

Læs artikel
article-img
6. maj 2020, Erhverv+

Den digitale platform PengeProfilen har flyttet sit fysiske hovedsæde fra Djursland til Aarhus

PengeProfilens skaber og administrerende direktør Michael Bak er med 13 medarbejdere flyttet fra Djursland til Højbjerg. Her fra Oddervej glæder de sig til at indtage – om ikke verden – så i hvert fald resten af Danmark.

Læs artikel

Kontakt os

Pengeprofilen A/SOddervej 157A8270 Højbjerg

Tlf. 38 42 22 52

kontakt@pengeprofilen.dk

CVR-nr 37902136

Vores vision

Vi er en fintech virksomhed der, gennem en brugervenlig digital platform, hjælper med at finde det perfekte match mellem finansiel virksomhed (i første omgang banker) og kunde, for derved at sikre kunden bedst mulige vilkår.

Vores vision er derfor at skabe de bedste betingelser for såvel kunde som bank og derved give begge parter optimalt udbytte af platformens unikke muligheder – sikkert og anonymt.