fbpx
[

om pengeprofilen

Pengeprofilen er sat i verden for, at du som bruger kan modtage de bedste tilbud på dine finansielle udgifter – helt gratis.

Du kan spare mange tusinde kroner hvert år ved at sikre dig de billigste lån og forsikringer – uden dårlig dækning og service. Men mange har svært ved at forstå og tale med deres bank, kreditforening eller forsikringsselskab. De føler sig dårligt klædt på til at forhandle sig frem til den bedste og billigste løsning.

Det vil Pengeprofilen gøre op med. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at få en sund økonomi.

Vi står bag Pengeprofilen

Michael Bak

Michael Bak

Adm. direktør

Ole Storm

Ole Storm

Multimedie Designer

Henrik Kragh-Madsen

Henrik Kragh-Madsen

Salgs- og kundechef

Kristoffer Broch Møller

Kristoffer Broch Møller

IT- og udviklingschef

[

Vi arbejder hårdt på, at have Danmarks bedste budget-portal.

Dette er visionen bag vores portal:

Først opretter du dig som bruger på Pengeprofilen ved at indtaste en række økonomiske oplysninger. Det er de samme oplysninger, som banken eller forsikringsselskabet beder om, når du er til møde hos dem. Pengeprofilen opbevarer naturligvis dine data sikkert og krypteret i henhold til Persondataloven.

Herefter kan banker, forsikringsselskaber og kreditforeninger, som samarbejder med Pengeprofilen, søge efter nye kunder. Det kan for eksempel være, at de ønsker nye kunder i det område, hvor du bor, eller med den type lån, du har.

Kun de profiler, der matcher bankens tilbud, kommer frem, og du er som bruger 100 % anonym, indtil du accepterer et tilbud.

Når der dukker et lån eller en forsikring op, som er billigere end det, du har nu, får du besked om, at du kan spare penge. Er du interesseret, giver du besked via Pengeprofilen – og først da får det selskab, der giver tilbuddet, at vide, hvem du er.