Om os

At få bedre vilkår for sin privatøkonomi bør ikke være en jungle. I stedet skal det være nemt tilgængeligt for alle. Og vores vision er klar. Vi vil skabe den bedste matchmaker mellem kunder og finansielle virksomheder (i første omgang banker og pensionsmæglere).

Bag PengeProfilen gemmer sig flere års teknologisk udvikling, der betyder, at vi den dag i dag kan tilbyde en unik platform, der med 100 % gennemsigtighed hjælper dig med at optimere din privatøkonomi 24/7 – sikkert og anonymt.

Ledelsen

photo

Michael Bak

Adm. Direktør

E-mail:

mb@pengeprofilen.dk
photo

Kristoffer Møller

IT- & Udviklingschef

E-mail:

kbm@pengeprofilen.dk
photo

Emko Lulic

Salgs- & Kundechef

E-mail:

el@pengeprofilen.dk

Bestyrelsen

photo

Stig Myken

Bestyrelseformand

Stig Myken har mere end 20 års erfaring fra telebranchen og er medstifter af Fullrate og bredbåndsselskabet Hiper, hvor han også var adm. direktør. Han er nu professionelt bestyrelsesmedlem i en række selskaber baseret på digital teknologi, herunder Zetland og PengeProfilen.

photo

Søren Astrup

Bestyrelsesmedlem

Søren Astrup har mange års erfaring i den finansielle verden, først som analytiker og porteføljemanager i bankverdenen og i dag som direktør, partner og medlem af Formueplejes investeringskomité, der er eksperter inden for kapitalforvaltning for private investorer.

photo

Allan Bruun

Bestyrelsesmedlem

Allan Bruun har været med som investor i PengeProfilen helt fra den spæde start og har tidligere haft ledelsesansvaret for vores team i kundeservice. Han ejer talent management-firmaet Damkjær-Bruun, der med fokus på mennesker og processer skaber bæredygtig udvikling for en række forskellige virksomheder.

photo

Flemming Kristensen

Bestyrelsesmedlem

Flemming Kristensen er tidligere direktør i Middelfart Sparekasse og har været med i PengeProfilen helt fra starten. Med sin store erfaring inden for bankverdenen medvirker han til et værdifuldt og udbytterigt samarbejde med alle vores finansielle samarbejdspartnere.

photo

Henrik Kragh-Madsen

Bestyrelsesmedlem

Henrik Kragh-Madsen har et CV med stor finansiel erfaring, der tæller stillinger som filialdirektør i Ringkjøbing Landbobank og Vestjysk Bank samt storkundechef hos Nykredit. Han er tidligere salgs- og kundechef for PengeProfilen, hvor han stod i spidsen for at opbygge stærke og værdifulde relationer til samarbejdspartnere.

Vil du være med på vores rejse?

Vores team består af gode kollegaer, der kommer med mange års erfaring fra den finansielle verden i rygsækken. Du kan møde os på telefonen 38 42 22 52 eller mail kontakt@pengeprofilen.dk.

Vi er altid på udkig efter dygtige folk, der vil være med til at tage PengeProfilen til nye højder. Er det dig?

Se ledige stillinger
Vi har altid brug for forstærkning.

Kontakt os

Pengeprofilen A/SOddervej 157A8270 Højbjerg

Tlf. 38 42 22 52

kontakt@pengeprofilen.dk

CVR-nr 37902136

Vores vision

Vi er en fintech virksomhed der, gennem en brugervenlig digital platform, hjælper med at finde det perfekte match mellem finansiel virksomhed (i første omgang banker) og kunde, for derved at sikre kunden bedst mulige vilkår.

Vores vision er derfor at skabe de bedste betingelser for såvel kunde som bank og derved give begge parter optimalt udbytte af platformens unikke muligheder – sikkert og anonymt.