Om os

At få bedre vilkår for sin privatøkonomi bør ikke være en jungle. I stedet skal det være nemt tilgængeligt for alle. Og vores vision er klar. Vi vil skabe den bedste matchmaker mellem kunder og finansielle virksomheder (i første omgang banker og pensionsmæglere).

Bag PengeProfilen gemmer sig flere års teknologisk udvikling, der betyder, at vi den dag i dag kan tilbyde en unik platform, der med 100 % gennemsigtighed hjælper dig med at optimere din privatøkonomi 24/7 – sikkert og anonymt.

Ledelsen

photo

Michael Bak

Adm. Direktør

E-mail:

mb@pengeprofilen.dk
photo

Kristoffer Møller

IT- & Udviklingschef

E-mail:

kbm@pengeprofilen.dk
photo

Henrik Kragh-Madsen

Salgs- & Kundechef

E-mail:

hkm@pengeprofilen.dk

Bestyrelsen

photo

Stig Myken

Bestyrelseformand

Stig Myken har mere end 20 års erfaring fra telebranchen og er medstifter af Fullrate og bredbåndsselskabet Hiper, hvor han også var adm. direktør. Han er nu professionelt bestyrelsesmedlem i en række selskaber baseret på digital teknologi, herunder Zetland og PengeProfilen.

photo

Frederik Kolenda

Bestyrelsesmedlem

Frederik Kolenda er stifter af Designers & Friends og er i dag involveret i flere andre virksomheder, heriblandt Respaunce og Achoo Influencer Platform. Han er derudover medstifter af Vuuh.com.

Vil du være med på vores rejse?

Vores team består af gode kollegaer, der kommer med mange års erfaring fra den finansielle verden i rygsækken. Du kan møde os på telefonen 38 42 22 52 eller mail kontakt@pengeprofilen.dk.

Vi er altid på udkig efter dygtige folk, der vil være med til at tage PengeProfilen til nye højder. Er det dig?

Se ledige stillinger
Vi har altid brug for forstærkning.

Kontakt os

Pengeprofilen A/SOddervej 157A8270 Højbjerg

Tlf. 38 42 22 52

kontakt@pengeprofilen.dk

CVR-nr 37902136

Vores vision

Vi er en fintech virksomhed der, gennem en brugervenlig digital platform, hjælper med at finde det perfekte match mellem finansiel virksomhed (i første omgang banker) og kunde, for derved at sikre kunden bedst mulige vilkår.

Vores vision er derfor at skabe de bedste betingelser for såvel kunde som bank og derved give begge parter optimalt udbytte af platformens unikke muligheder – sikkert og anonymt.