fbpx

Loyalitetsprogram

Pengeprofilen støtter det danske foreningsliv!

Pengeprofilen tilbyder foreninger en loyalitets-/sponsoraftale, hvor det er muligt for foreningen at forvalte sponsoratet helt efter eget ønske.

Vi yder økonomiske sponsorater til foreninger, der til gengæld hjælper Pengeprofilen med at få nye brugere på portalen.

[

Baggrund!

Pengeprofilen er en internet-portal sat i verden for, at du som bruger kan modtage de bedste tilbud på dine finansielle udgifter – helt gratis.
Du kan spare mange tusinde kroner hvert år ved at sikre dig de billigste lån og forsikringer – uden dårlig dækning og service. Men mange har svært ved at forstå og tale med deres bank, kreditforening eller forsikringsselskab. De føler sig dårligt klædt på til at forhandle sig frem til den bedste og billigste løsning.
Det vil Pengeprofilen gøre op med. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at få en sund økonomi.

Pengeprofilen er gratis, uden reklamer og alle data behandles fortroligt og i overensstemmelse med alle gældende lovkrav samt EU’s persondataforordning (GDPR).

Brugeroprettelser foregår ved brug af NemID. Pengeprofilen er ligeledes godkendt af Tinglysningsdomstolen og CPR-registret.

Læs mere på vores hjemmeside: www.pengeprofilen.dk

[

Hvad kan vi tilbyde jer?

Pengeprofilen tilbyder danske foreninger økonomiske sponsorater. Sponsoratets størrelse afhænger af foreningernes indsats, altså hvor mange brugere og hvilken type brugere, Pengeprofilen får på baggrund af aftalen med foreningen.

Udover sponsoratet til foreningen, får de oprettede også stor gavn af Pengeprofilen, da de som fuldt oprettet bruger er søgbar over for banker og kreditforeninger, hvilket kan give dem bedre betingelser på deres bankforretning i fremtiden.

I skal

Sprede ordet og få folk til at oprette sig som brugere. Man behøver ikke at være medlem af foreningen for at oprettelsen udløser et sponsorat.

Vi skal

Give jeres forening et sponsorat afhængigt af antal og type oprettede brugere, som Pengeprofilen får gennem jeres forening.

Aftalen giver os økonomisk mulighed for at investere i en ny hest til klubben.

En meget nem og attraktiv aftale ud fra noget-for-noget princippet.

 

Nanna Harfeld

Daglig leder, Kongsvad Rideklub Thorsager

Lyder det interessant for jeres forening?

Så kan i kontakte os på:

Telefon: 38422252
Mail: [email protected]