Alle dine fordele med PengeProfilen

Skift bank

Indhent tilbud fra banker, der sparer dig penge

Skift bank

Lad bankerne byde ind på din privatøkonomi og opnå bedre vilkår for dine lån. Bankerne kan se din profil i anonym form. Kan de give dig bedre vilkår, end du har i forvejen, sender de deres tilbud direkte til din profil, som de skræddersyer ud fra din faktuelle økonomi.

På den måde har du altid mulighed for at få de bedste bankforhold, uden du behøver at løfte en finger. Du bestemmer helt selv, hvornår der er det perfekte match mellem dig og en bank – alle tilbud sendes uforpligtende. Dine kontaktoplysninger videregives først til bankerne, når du selv accepterer dette.

Overblik over privatøkonomi

Få fuldt overblik over din privatøkonomi

overblik

PengeProfilen gør det meget nemmere for dig altid at være opdateret og at have et overskueligt, samlet overblik over hele din privatøkonomi. Du får alle dine oplysninger om din økonomi samlet ét sted, som f.eks. overblik over indkomst, formue, gældsfaktor og pensionsopsparing.

Modsat andre er du hos PengeProfilen fri for at finde og indtaste oplysninger fra lønsedler, skattepapirer, budgetter, lån og meget mere. I stedet opdateres dine oplysninger automatisk, så du altid har et fuldstændig faktuelt overblik over dine økonomiske nøgletal.

Overvågning af realkreditlån

Få besked, når du kan omlægge dit lån

overVagning

Har du styr på, hvornår du vinder mest ved at omlægge dit realkreditlån? PengeProfilen overvåger uvildigt dine lån 24/7, så du altid kan være helt opdateret på kursudviklingen for de forskellige obligationstyper, og gør realkreditjunglen gennemsigtig for dig.

Vi giver dig automatisk besked, når en konverteringsmulighed nærmer sig, og du kan opsætte individuelle kriterier for, hvornår det er mest attraktivt at omlægge dit lån. På den måde er du klar til at agere, når det bedst betaler sig.

Læs mere om realkreditovervågning

Pension

Få flere penge mellem hænderne til din pension

Pension

Har du overvejet, hvilket liv du gerne vil leve, når du går på pension? Med PengeProfilen får du ét samlet overblik over alle dine pensioner og forsikringer i forbindelse med din opsparing. Så ser du nemt, hvordan du er stillet, når du rammer pensionsalderen.

Samtidig optimerer PengeProfilen din pension, så du får flere penge mellem hænderne, når du skal bruge dem. Du får mulighed for rådgivning hos pensionsmæglere, som uvildigt tilpasser dine pensionsløsninger 100 % til dit behov – på tværs af alle pensionsselskaber. Oftest er der flere hundredetusinde kroner at spare.

Boligkøb

Find den bedste finansiering til køb af drømmeboligen

At købe en bolig er en stor milepæl i livet, hvor der kan være mange følelser involveret, og flere store økonomiske beslutninger at træffe. Men at finde et billigt boliglån kan for de fleste føles som en uoverskuelig jungle.

Med PengeProfilen slipper du for besværet ved selv at lede efter det bedste lån. I stedet kommer bankerne direkte til dig med de mest fordelagtige tilbud på boliglån, der matcher dit liv, økonomi og den bolig, du gerne vil købe.

Boligkøb

Udvikling i boligpris

Se, hvad din bolig er værd

Boligen er vurderet til:

3.200.000 kr.

Hvis du vil se, hvad din egen boliger værd, så tryk på “Se din boligvurdering” og opret en profil i dag.

Se din boligvurdering

Hav altid styr på, hvad din bolig er værd her og nu. Vi opdaterer løbende vurderingen, så du altid har et retvisende billede af ejendomsværdien, hvis du går med salgstanker.

Kommer snart: Se udviklingen af din boligs pris over tid, og vær helt opdateret på temperaturen på ejendomsmarkedet. Du kan også se den historiske udvikling og tendenser over tid for boligpriserne i hele Danmark. Alle tal er altid baseret på faktuelle salgspriser og vurderinger

Samlelån

Få samlet dine forbrugslån i ét og spar penge

Har du flere forbrugslån, kan det oftest betale sig at samle dem i ét samlelån. Et samlelån kan give en stor månedlig besparelse, da du så kun skal afdrage på ét lån, til én rente og hos én låneudbyder.

PengeProfilen samarbejder med Lendo, hvilket giver dig mulighed for at få de bedste tilbud på samlelån fra flere forskellige banker og låneudbydere. Så skal du blot vælge det tilbud, der passer bedst til dig.

Lendo

ØkonomiTjek

Få økonomisk gevinst med uvildig rådgivning fra BoFinans

Måske du kan tjene penge ved at spare penge? Vores samarbejde med BoFinans giver dig mulighed for en times gratis ØkonomiTjek, der klæder dig på til en endnu bedre økonomi, end du har i forvejen.

Her gennemgår en rådgiver fra BoFinans uvildigt din økonomi via din profil på PengeProfilen for at finde de steder, hvor der kan ligge uudnyttede muligheder, der giver flere penge til de ting, der er vigtige for dig.

bofinans

Del din profil

Del oplysningerne på profilen med din rådgiver

Skal du til møde i banken eller have anden rådgivning omkring din økonomi? Oftest vil rådgiveren bede dig om at medbringe en række papirer og dokumenter, som både kan være svære at finde og tage lang tid at få styr på.

Med PengeProfilen slipper du for besværet ved selv at skulle finde og sende alle dokumenter. I stedet kan du dele din profil med din bankrådgiver eller dem, du ønsker. Så kan de nemt se alle dine økonomiske oplysninger og relevante nøgletal.

Din Profil

Kontakt os

Pengeprofilen A/SOddervej 157A8270 Højbjerg

Tlf. 38 42 22 52

kontakt@pengeprofilen.dk

CVR-nr 37902136

Vores vision

Vi er en fintech virksomhed der, gennem en brugervenlig digital platform, hjælper med at finde det perfekte match mellem finansiel virksomhed (i første omgang banker) og kunde, for derved at sikre kunden bedst mulige vilkår.

Vores vision er derfor at skabe de bedste betingelser for såvel kunde som bank og derved give begge parter optimalt udbytte af platformens unikke muligheder – sikkert og anonymt.